Ana Sayfa Üst
Facebook ile BağlanHoşgeldin Ziyaretçi Giriş Yap Kayıt Ol Sipariş Takibi İletişim
Nitro Yakıtlı Arabalar » On-Road Arabalar

HPI WR8 3.0 Ford Fiesta Abu Dhabi Castrol 1/8 RTR 106949

Markası

HPI Racing

Stok Kodu

106949

Görüntülenme

6738

:
2,699.90TL
KDV Dahil
Havale Fiyatı
:
2,672.90 TL
Tek Çekim Fiyatı
:
2,699.90TL
Taksit Oranlarını Göster
Ad.

TÜKENDİ

  • Karşılaştırma Listenize Ekleyin
  • Ürünü Favorilere Ekleyin
Ürün Özellikleri Başa Dön

 

 

Ölçeklendirilmiş Ford Abu Dhabi WRC Team ile ultra dayanıklı Bullet 3.0 Yürür aksam ile birleştiğinde ortaya çıkan mükemmel uyum; HPI WR8 3.0: Ölçek gerçekçiliği ve muhteşem nitro gücü.

 

 

Ralli yapmak asfalt araçları için üstün bir testtir, Limitleri zorlamak ve Bullet 3.0 ın yürür aksamı ile işe başlamak. Tasarımcılarımız Yeni HPI Ralli Arabasını yapmak için mükemmel bir başlangıç noktasına sahipler! Bullet Nitro Truck'ın 4 tekerden şaftlı çekiş çift disk fren ve full rulmanlı yürür aksamı ama yeni Nitro Star G3.0 Yüksek çıkışlı motor, Yarış tipi debriyaj, yeni süspansiyon geometrisi, ölçekli toprak tekerleği ile Ralli aracınız her daim hazır!

 

Tam bir ölçekli paket yapmak; Kep tasarımcılarımız tarafından 2011 Ford Fiesta RS WRC kullanılarak Ford Abu Dhabi World Rally Team Replika edildi. Bu araç dünyanınher tarafında aksiyon aldı. Yeni Zellanda'dan Norveç'e Büyük Britanya'dan Almanya'ya! Üzerindeki tüm arma ve çıkartmalar olması gereken yerde ve tam ölçeklendirildi. Official olarak lisanslandıktan sonra Michelin tekerlek ve OZ Jantlar ile tamamlandı.

 

 

Toz korumalıklı genişletilmiş Bullet şasesi

3mm Alüminyum şase bu yarış makinesini daha dayanıklı ve daha sert yapıyor. Ayrıca bu şase ile birlikte size kompozit kelepçeler, soğuk gümüş anodize vidalar, kalıplanmış toz korumalıkları ile yüksek koruma da sunmakta.

 

Off-Road için yükseltilmiş taban.

Ralli araçları her türlü yol koşuluna uyum sağlamak zorundadır. Kimi zaman bir asfalt aracı kimi zaman bir SUV gibi. Aracınızın yüksekliğini ayarlayarak ister offroad ister onroad yarışlarda keyifle yarışabilirsiniz.

 

G3.0 Yüksek Çıkışlı Motor

Yeni nitrostar G3.0 HO motor süper güçlü ve geliştirilmiş motordur. Firestorm ve Bullet motorları olan 3.0 Motorlar temel alınarak geliştirilmiştir. Çelik Flywheel ve yarış tipi 2 pabuçlu debriyaja sahiptir.

 

Çift Disk Fren

Çift çelik disk frenler maksimum duruş performansı sağlar. Kolayca daha fazla ön yada arka fren şeklinde ayarlanabilir.

 

Yüksek Etkili 4 çeker yürüyen aksam

WR8, Bullet 3.0 ın şaft sistemi ile donatılmıştır. üçlü yağ dolu diferansiyel dişlileri sürekli 4 çeker yürür aksamı destekler.

 

Suya dayanıklı Servolar

Ekstra güçlü ve suya dayanıklı SF-10W Servo yarışçılar için oldukça idealdir. Ayrıca WR8 üzerindeki mükemmel uyumu ve performansı da göz önünde bulundurursak görevlerini tam anlamı ile yerine getirdiği açıkça görülüyor!

 

Michelin Gravel Ralli Lastikleri

Michelin tarafından onaylanmış ve lisans verilmiştir. Bu Lastikler ölçeklemede gerçekten üstün ve gerçekçi bir görünüme sahiptirler. Bu lastikler ile toz toprak çakıl zeminlerde performansı hissedeceksiniz!

 

Gerçek ölçekli Kep

 

Hiçbirşey model araçlar hakkında konuşuşduğunda ölçek gerçekçiliğinden daha iyi olamaz. Tüm özellikleri gerçeğinden replika olup gerçekçiliği konusunda asla ödün vermez! Ford Abu Dhabi World Rally Team!!

RTR WR8 3.0 Ford Fiesta Abu Dhabi Castrol WRC, Muhteşem bir WRC gücü ile size ralli zevkini yaşatacak tam ölçekli bir araçtır. Dijital TF-40 3 kanallı kumanda 2.4GHz teknolojisi ile failsafe özelliği sayesinde aracınız kumanda mesafesinden çıktığında otomatik olarak frenler. Ayrıca frekans karışıklığı derdiniz kesinlikle olmayacak. Hızlı, dayanıklı ve ekstra güçlü RTR WR8 3.0 Ford Fiesta Abu Dhabi Castrol WRC ile ralli de sizden iyisi olmayacak. 

Teknik Özellikleri:

 Uzunluk : 485mm
 Genişlik : 227mm
 Yükseklik : 172mm
 Dingil mesafesi : 300mm
 Lastik Çapı : 80mm
 Çekiş : Sürekli 4 Çeker.

İhtiyacınız Olanlar:

 Kumanda için 4 adet 1.5V AA Kalem Pil
Alıcı için 4 adet 1.5 V AA Kalem pil veya Plasma 6V 1600 Alıcı bataryası
Nitro Başlangıç Seti
 Nitro yakıt

Kargo ve Ödeme Başa Dön

Garanti Şartları

Bu ürün üretici firma tarafından 2 yıl garanti kapsamı altındadır. Ürün hasarlı kullanım, kullanıcı hataları vb. durumlar dışında 24 ay boyunca uluslararası garanti şartları kapsamında satışa sunulmaktadır.

Kargo ve İade

Kargonuzu teslim almadan önce lütfen eksik, hasarlı ya da ayıplı olup olmadığını kontrol ediniz. Eğer kargonuzda normal dışı bir durum gözlemlerseniz zabıt tutarak ürününüzü kargo görevlisine iade ediniz.

Sipariş Kargoya Verilişi

Ürünler siparişi verdiğiniz tarihten itibaren aksi belirtilmedikçe (Hızlı kargo vb. uyarı simgeleri.) 2 iş günü içerisinde kargolanmaktadır.

Ürün Yorumları Başa Dön

Bu ürün henüz yorum almamış. Yorum yapabilmek için bu ürünü satın almış olmanız gerekmektedir.


%100 GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

Tüm alışverişlerinizde güvenle ödeme sağlayabilirsiniz.

%100 ORİJİNAL ÜRÜNLER

Tüm ürünlerimiz ilgili üreticiden size orijinal olarak satılır.

KREDİ KARTIYLA ÖDEME

Tüm alışverişlerinizde kredi kartınızla ödeme yapabilirsiniz.

7X24 BİZE ULAŞIN

Uzman E-Ticaret personelimize her zaman ulaşabilirsiniz.

Kampanya ve indirimlerden haberdar olun.

Size yardımcı olmamızı ister misiniz?

X

Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanıyoruz.

Detaylı bilgiye Aydınlatma Metni sayfamızdan erişebilirsiniz.