Sipariş ve Destek:
0 850 466 0 446Ürün fiyatlarına K.D.V. dahildir.
Ürünleriniz hafta içi saat 12:00`a kadar sipariş verilirse 2 iş günü içinde kargolanmaktadır.
6 cayro eksenli uzaktan kumandalı drone akrobat uçan araba.
Uzaktan Kumandalı Drone Akrobat Uçan Araba ile aracını hem karada hem de havada kullanmanın ayrıcalığını yaşa!
Dört eksenli yapı uygulanarak quad copteri uçuşta daha esnek ve daha hızlı olmasını sağlar. Rüzgara dirençli yapısı ile içeride ve dışarıda uçurulabilir.
Havada belli bir yerde durmak için 6 dengeleyici cayro ekseninde yapılmıştır. Modüler özelliği sayesinde kurulumu ve bakımı kolaydır. 360 derece 3D hareket ve takla atarak uçma işlevi vardır.
Şarj Süresi: 60 dakika
Uçuş Süresi: 8-10 dakika
Çalışma Menzili: 50 m
Drone: 3.7V şarjlı pil ile çalışmaktadır ve ürüne dahildir.
Kumanda: 4 x 1.5V AA pil ile çalışmaktadır. (dahil değil)
Ürün ölçüsü:
Uzunluğu: 23,5 cm.
Genişliği: 6,5 cm.
Kutu ölçüsü: 51 x 8,5 x 30 cm.
Türkçe kullanım kılavuzu mevcuttur.
Bu ürün üretici firma tarafından 2 yıl garanti kapsamı altındadır. Ürün hasarlı kullanım, kullanıcı hataları vb. durumlar dışında 24 ay boyunca uluslararası garanti şartları kapsamında satışa sunulmaktadır.
Kargonuzu teslim almadan önce lütfen eksik, hasarlı ya da ayıplı olup olmadığını kontrol ediniz. Eğer kargonuzda normal dışı bir durum gözlemlerseniz zabıt tutarak ürününüzü kargo görevlisine iade ediniz.
Ürünler siparişi verdiğiniz tarihten itibaren aksi belirtilmedikçe (Hızlı kargo vb. uyarı simgeleri.) 2 iş günü içerisinde kargolanmaktadır.
Detaylı bilgiye Aydınlatma Metni sayfamızdan erişebilirsiniz.
Sitenin temel işlevleri için gereklidir; devre dışı bırakılamaz.
